Nybakt 40-åring uten tegn til midtlivskrise

Fårup Sommerland startet i 1975, da var undertegnede ennå ikke tørr bak øra. Med årene har parken vokst seg stor, populær og anerkjent. Siden sist hadde det dukket opp nye attraksjoner både i badelandet og i det tørre elementer.

Ikke hadde jeg hørt om en badesklie med dobbelt loop før, men når jeg så konstruksjonen, knøt det seg unektelig i magen.

Orkanen, som er pur ung 2-åring fikk det også til å gå rundt, bokstavelig talt.

En dose adrenalin, dansk vennlighet og god mat.

Det er mange som jobber på Fårup, men jeg har ikke sett en eneste fikle med mobiltelefonen, glemme å smile eller ikke ønske meg en god dag. Og når en enkel lunsj også her blir et staselig måltid er konklusjonen klar: Fårup holder koken som en av Nordens beste parker.

Skulle dog køen til godteributikken bli for lang, skal det nevnes at det er friske frukter og bær å få tak i også. En dag med fart og moro er ikke ensbetydende med usunne matvaner, selv om et svært sukkerspinn er obligatorisk. Men bare èt, må vite.

Nyhetene til tross, de gamle favorittene lever i beste velgående. Vi har blitt slengt hit og dit, rullet på hodet, dinglet i løse lufta, vært vektløse x antall ganger og… og… og fremdeles ikke fått prøvd alt Fårup har å by på. Planlegg gjerne to dager her inne

– ungene vil takke deg.

Og hvordan gikk det med (de ikke lenger like små) barna på 15 og 23? De synes fremdeles Fårup var midt i blinken.

__________________________________________________________________
Disclaimer: Denne serien på 10  bloggposter er sponset av Color Line. Les mer her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *