Forventninger

De fleste er vant til å sette seg på et fly for å få litt syden-stemning. Jeg setter meg på en båt, til en mer kortreist sydendestinasjon med lange sandstrender, god mat og hyggelig lokalbefolkning.

En sommer bommet vi stygt på ferieplanleggingen. Vi besøkte en av de store norske familieattraksjonene etter å ha vært i Danmark først. Danskene hadde imponert med service, god og rimelig mat og ryddighet overalt. På vår hjemlige arena sto sommervikarene og fiklet med mobiltelefonene sine, mer interessert i sist ankomne sms enn kundene. Maten var kjedelig, platt og smakløs. Vi er glad for at det finnes noe å ta seg til i Norge også, men gjør ikke samme bommert igjen.

Noen tror Danmark er mest for barnefamilier med sine lekeparker og Legoland. For å teste denne hypotesen tok vi med et litt mer voksent reisefølge. Reisefølget denne gangen var Geir, Marianne og barna Hanna (15) og Maja (23).

Det har blitt en vare å surfe på nettstedene til reisemålene vi har i kikkerten, og etter hvert også sjekke app-butikken på telefonen for å se om noen til alt overmål har laget en app som kan gjøre ferien enda bedre. Både Fårup sommerland og feriesenteret vi skulle bo på hadde apper – det bygger også forventninger. Noen har tenkt på nerden i meg, så bra!

__________________________________________________________________
Disclaimer: Denne serien på 10  bloggposter er sponset av Color Line. Les mer her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *